Meer weten?

Welkom bij de Brandmeesters

De Brandmeesters is een uniek nieuwbouwproject dat verrijst aan de Industrielaan, midden in het vriendelijke Veenendaal. De Brandmeesters biedt een unieke kans op ontspannen wonen, omringd door alle voorzieningen en met het comfort dat nieuwbouw biedt. Iedereen vindt hier een warm thuis. En de locatie is perfect: centraal in de stad, dicht bij het centrum, het station en ook nog eens op fietsafstand van de uitgestrekte natuur die Veenendaal omringt. 

image alt

Voor iedereen een warm thuis

De Brandmeesters omvat in totaal 140 koop- en huurwoningen die voldoen aan alle eisen van nu. De woningen zijn geschikt voor starters, voor gezinnen en voor senioren. Of je nu op zoek bent naar een fijn appartement, een knus tiny house, of een ruime eengezinswoning, in De Brandmeesters vindt iedereen een thuis. 

Ontdek het woningaanbod
image alt

Knipoog naar de kazerne

De naam ‘De Brandmeesters’ is niet zomaar gekozen. Hij verwijst naar de brandweerkazerne en de slangentoren die in het project worden geïntegreerd. De verouderde kazerne uit 1958 wordt namelijk gesloopt en vervangen door nieuwbouw en ook de oude slangentoren wordt afgebroken en opnieuw opgebouwd. In de hoge, smalle toren, waarin vroeger de brandslangen werden opgehangen om te drogen, komt een heus tiny house en een gemeenschappelijke kas. Hier kunnen de bewoners in een buurtpaviljoen eigen groente verbouwen en gezamenlijke activiteiten organiseren. 

Gedicht over De Brandmeesters

header

Schrijf je in als de brandweer!

Heb je interesse in de woningen in De Brandmeesters? En wil je wonen op steenworp afstand van het centrum van Veenendaal? Schrijf je dan nú in voor de nieuwsbrief. 

Wat is de planning de komende tijd? Planning De Brandmeesters
Ook wonen in Veenendaal? Lees het laatste nieuws